خانه - مراحل کاشت مو و فرایند کاشت مو

مراحل کاشت مو
بیشتر ما معمولاً وقتی قدر زیبایی و سلامتی خود را میدانیم که از دست رفته باشد. اگر دچار ریزش مو باشید یا موهایتان کمپشت شده باشد، احتمالاً از عذاب و ناراحتی این اتفاق مطلع هستید. شاید راههای مختلفی برای پرپشت کردن موهایتان امتحان کرده باشید. قرصهای رنگارنگ، شامپوهای گران قیمت، لوسیونهایی که وعدهی رشد مجدد موها را میدهند و درمانهای سنتی و تجاری دیگر! شاید (که البته بعید است) این روشها وضعیت موهای شما را بهبود بخشند، اما از لحاظ علمی و عملی تنها راه بازیابی موهای از دست رفته، کاشت مو است.
تاکنون مطالعات زیادی بر روی داروهای خوراکی یا موضعی با هدف افزایش رشد مو، جلوگیری از ریزش یا بازیابی موها انجام شده که متاسفانه توفیق چندانی نداشتهاند. البته بسته به دلیل ریزش موها، ممکن است بتوان از ریزش جلوگیری کرد یا با برطرف کردن مشکل، دوباره موهای پرپشتی داشت. اما برای اکثر افراد اینگونه نیست. یعنی دلیل ریزش مو ژنتیکی و کاملاً فیزیولوژیک است.
مثلاً راهی برای درمان آلوپسی آندروژنی یا طاسی با الگوی مردانه که شایعترین دلیل ریزش مو است، وجود ندارد جز کاشت مو. بسیاری از افراد در طی چند سال، هزینهی دو یا سه بار کاشت مو را صرف خرید داروها و شامپوها میکنند، بدون این که تاثیری ببینند.
توصیهی میکنیم به جای این که زمان و پول خود را تلف کنید، ابتدا سری به پزشک پوست و مو بزنید و دلیل ریزش موهای خود را پیدا کنید. اگر ریزش موها قابل درمان بود، که هیچ، اما اگر نبود، به خودتان لطف کنید و کاشت مو انجام دهید. به این شکل در زمان و هزینه صرفه جویی کرده و موها، زیبایی و جوانی خود را بازیابی میکنید.
در این مقاله در مورد مباحث کلی کاشت مو صحبت کردیم. ابتدا به چند ابهام و سوال رایج پاسخ دادیم و سپس به سراغ بررسی موارد علمی و عملی کاشت مو رفتیم. روشهای کاشت مو را معرفی کردیم و در انتها دوباره به برخی از سوالات تکنیکی رایج پاسخ دادیم.
کلینیک ایران FIT پرکارترین و بزرگترین کلینیک کاشت مو در ایران است. با بیش از ۳۰ هزار کاشت مو موفق و سابقهی کار از سال ۱۳۷۱ بدون حتی یک مورد نارضایتی و شکایت، عنوان بهترین کلینیک کاشت موی ایران را یدک میکشیم. در این سایت تلاش کردیم که هر آنچه در مورد کاشت مو نیاز است که بدانید را به شما عرضه کنیم تا خدمتگذاری شایسته برای شما باشیم.
- این مقاله و سایر مقالات سایت را با دقت مطالعه کنید؛ چرا که کسب دانش، اولین قدم برای داشتن کاشت مویی موفق و انتخابهای درست است.
کاشت مو چیست؟
کاشت مو در اصطلاح بالینی پیوند مو نامیده میشود. در این روش درمانی، فولیکولهای مو از ناحیهی بانک مو به ناحیهی گیرنده انتقال مییابد. اساس تمام روشهای کاشت مو نیز همین است؛ یعنی برداشت فولیکولهای مو (که گرافت یا پیوند نامیده میشوند) از درون پوست و قرار دادن آنها در پوست جای دیگر از بدن.
در روشهای مختلف کاشت مو، همه یا برخی از موارد نظیر تکنیک برداشت، محل برداشت و ابزارها میتواند متفاوت باشد. مثلاً در روش BHT از موهای بدن استفاده میشود. در روش FIT گرافتها بصورت تکی و در روش FUT به صورت نواری برداشت میشوند. یا مثلاً در روش SUT از یک دستگاه اتوماتیک به نام SAFER استفاده میشود.
فولیکول مو چیست ؟
فولیکولها ساختارهای کوچکی در لایهی میانی پوست (دِرم) هستند که اجزای مختلفی مانند پاپیلا، غدهی سباسه و … دارند. یکی از وظایف اصلی این مجموعه، تولید مو و کنترل میزان رشد آن است. فولیکولها بسته به محلیشان در پوست سرتاسر بدن، انواع مختلفی دارند و موهای مختلفی نیز تولید میکنند. مثلاً ممکن است جنس، ضخامت و شاید حتی رنگ موهای بدن، صورت، سر و ابروها باهم متفاوت باشد.
علاوه بر تفاوت موی ساخته شده، بعضی از فولیکولها نسبت به ریزش مقاوم و برخی حساساند. مثلاً در بیشتر مردان، موهای ناحیهی بالای پیشانی یا فرق سر در پاسخ به هورمون تستسترون (هورمون جنسی مردانه) دچار ریزش میشود. به این شکل ریزش مو طاسی با الگوی مردانه یا آلوپسی آندروژنی میگویند.
گرافت مو چیست ؟
گرافت یا پیوند در واقع به فولیکول یا گروهی از فولیکولهای مو گفته میشود که از لحاظ ژنتیکی و ساختاری نسبت به ریزش مقاوم بوده و از ناحیهی بانک مو به ناحیهی گیرنده انتقال مییابند. بیشتر فولیکولهای سر، شامل ۲ تا ۳ عدد و گاهی ۴ تا ۵ عدد مو هستند. یعنی مثلاً ۱۰۰۰ گرافت شامل حدوداً ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تار مو است. گرافتها پس قرار گرفتن در جای جدید و تثبت شدن جایگاهشان، به شکل طبیعی میرویند.


آیا کاشت مو جواب میدهد؟
کاشت مو تنها راه درمان قطعی طاسی و کمپشت شدن موها است. در واقع در کاشت مو، فقط موها نیستند که کاشته میشوند؛ بلکه تمام ساختارهای وابسته به ساخت و رشد مو (یعنی فولیکولها) با حفظ ساختار بافتی و زنده نگهداشتن سلولها، در پوست شما قرار میگیرند. به این ترتیب موهای کاشته شده، دقیقاً مانند موهای عادی رشد میکنند، حالت میگیرند، میتواند آنها را سشوار بکشید، رنگ کنید یا حتی ژل بزنید.
به طور کلی اگر شرایط شما مستعد کاشت مو باشد و کادر درمانی نیز از دانش و تجربهی کافی برخودار باشد، حدود ۸۰ درصد از موهای کاشته شده مثل موهای عادی رشد میکنند.
چه کسانی میتوانند مو بکارند؟
اولین و مهمترین نکته این است که پیش از کاشت مو باید علت ریزش و طاسی مشخص و برطرف شود. چون در صورت وجود مشکل، موهای کاشته شده نیز میریزند. به طور کلی محدودیتی از لحاظ جنسیت برای کاشت مو وجود ندارد و خانمها و آقایان میتوانند مو بکارند. از کاشت مو میتوان برای بازیابی موها در موارد زیر استفاده کرد:
- ریزش مو به دلیل آسیب، سوختگی، جراحیهای زیبایی و مواردی از این قبیل
- آلوپسی آندروژنی یا طاسی با الگوی مردانه
- پایین آوردن خط رویش برای کسانی که به طور ارثی خط رویش بالاتر از حد طبیعی است.
- طاسی کششی (به دلیل سفت بستن موها)
- بیماری تریکوتیلومانیا (نوعی بیماری روانی که فرد موهای خود را میکند)
افراد زیر کاندیدای مناسبی براش کاشت مو نیستند:
- کسانی که دچار ریزش موی پراکنده با الگوی نامشخص (DUPA) هستند. این افراد معمولاً بانک موی مناسبی ندارند.
- کسانی که به انواع خاصی از آلوپسی آندروژنی دچار شدهاند و بانک موی ضعیفی دارند.
- کسانی که موهای بسیار نازکی دارند.

آیا سن افراد برای کاشتن مو مهم است؟
به طور کلی کاشت مو برای افراد بین ۲۰ تا ۶۵ سال قابل انجام است. اما در افراد جوانتر، پیشبینی الگوی ریزش مو دشوار است. این موضوع به جهت طراحی خط رویش و مناطق کاشت اهمیت زیادی دارد. به همین جهت توصیه میشود که پیوند مو تا زمان ثابت شدن یا قابل پیشبینی شدن وضعیت ریزش مو به تعویق بیفتد.








بانک مو و ناحیهی گیرنده
در روش های گوناگون کاشت مو، گرافتها از بخشهایی از بدن (معمولاً پس سر) برداشت شده و در ناحیهای که دچار ریزش یا طاسی است، کاشته میشود. اصطلاحاً به ناحیهی برداشت گرافتها، بانک مو و به ناحیهی کاشت آنها، ناحیهی پذیرنده یا گیرنده گفته میشود.
در آلوپسی آندروژنی، معمولاً موهای پشت و طرفین سر از تراکم نسبتاً خوبی برخوردار هستند و همانطور که اشاره شد، بیشتر موهای این نواحی نسبت به طاسی مقاوماند. در روشهای مرسوم و پربازده کاشت مو مانند FUT و FIT از پشت سر به عنوان بانک مو استفاده میشود.
روشهای کاشت مو
امروزه روشهای کاشت موی زیادی وجود دارند که معمولاً با اسامی اختصاری سه حرفی انگلیسی نامگذاری میشوند. روشهای مرسوم کاشت مو را میتوان در دو دستهی کلی جای داد.
- روش FUT یا کاشت موی نواری
- روش FUE که در ایران با نام FIT شناخته میشود.
هر دوی این روشها و سایر روشهای مشتق شده از آنها، نوعی عمل جراحی محسوب میشوند. منتها روش FUT بسیار تهاجمیتر است. به همین دلیل اصطلاحاً به روش FIT، کاشت موی بدون جراحی گفته میشود.
روشهایی مانند Micro FIT، SUT، BHT و کاشت موی رباتیک، همه انواع بهینهسازی شدهای از روش کاشت موی FIT هستند. چون تمام روشهای مدرنتر برگرفته از روش FIT هستند، مقایسهی مزایا و معایب FUT با FIT کافی است و هرچه در مورد FIT بگوییم برای سایر روشها نیز صدق میکند. البته یک روش ترکیبی هم داریم که در آن همزمان از FUT و FIT استفاده میشود.
بعد از مقایسهی FIT و FUT، در مورد هر کدام از روشهای کاشت مو توضیح مختصری دادهایم.
مقایسهی روش FIT با FUT
برتریهای FIT
- نسبت به FUT، بسیار کمتهاجمیتر است. FIT زخم نواری در پشت سر ایجاد نمیکند. خونریزی در حد یک قطره است و نیازی به بخیه ندارد.
- دورهی بهبودی (ریکاوری) آن از FUT کوتاهتر است.
- درد و ناراحتی بعد از عمل وجود ندارد یا بسیار کم است. در مورد FUT تا چند روزی درد وجود دارد.
- برخلاف FUTبعد از عمل محدودیتی برای انجام تحرکات سنگین و ورزش نخواهید داشت.
- برای کسانی که پوست سر سفتی دارند قابل استفاده است.
- برخلاف FUT میتوان از این روش برای برداشت موهای بدن و موهای نازک پشت سر نیز استفاده کرد.
برتریهای FUT
- احتمال آسیب به گرافتها کمتر است.
- گرافتها برای مدت کمتری خارج بدن میمانند.
- تعداد گرافتهای حاصل شده بیشتر است.
- گرافتها کیفیت بهتری دارند و دائمیتر هستند.
- ناحیهی برداشت موها متراکمتر ولی کوچکتر است.
- نیازی به تراشیدن موی سر نیست.
- هزینهی FUT کمتر از FIT است.

معرفی روشهای کاشت مو
کاشت مو به روش FIT
در روش FIT و سایر روشهای بر پایهی آن (مثل SUT یا Micro FIT) گرافتها به صورت دانه دانه برداشت و در ناحیهی پذیرنده کاشته میشوند. برداشت و کاشت فولیکولها با استفاده از ابزار کوچکی انجام میشود که سوراخهایی به اندازهی کمتر از ۱ میلیمتر روی پوست ایجاد میکند. به همین دلیل در روش FIT زخمها بسیار کوچکاند، خونریزی در حد یک قطره است و نیازی به بخیه نیست.
کاشت مو به روش FUT
در روش FUT، تعداد زیادی فولیکول به شکل یک نوار نازک از پشت سر برداشته میشوند. همانطور که در تصویر مشاهده کردید، فولیکولها در لایهی میانی پوست قرار دارند. برای همین برش ایجاد شده به جهت برداشت آنها، نسبتاً عمیق است. بعد از بهبودی، جای زخم یا اسکاری ایجاد میگردد که از نشانههای کلاسیک کاشت مو است. البته جای زخم زیر موها پنهان شده و به مرور زمان کمرنگتر میشود. نحوهی کاشت گرافتها در روشهای FUT و FIT یکسان است.
کاشت مو به روش Micro FIT
روش Micro FIT یا MFIT جدیدترین و پیشرفتهترین روش کاشت مو در ایران محسوب میشود. این روش نیز بر پایهی روش FIT بنا شده ولی ابزار استفاده شده و تکنیک کاشت بهینهسازی شدهاند. برای برداشت موها در روش Micro FIT از تکنیک دو مرحلهای تیز و کند استفاده میشود. یعنی ابتدا به کمک یک پانچ استاندارد نوک تیز با قطر کمتر از یک میلیمتر، سوراخی روی پوست ایجاد شده و سپس با استفاده از یک ابزار کندتر، فولیکول برداشت میشود. به این ترتیب احتمال آسیب به گرافتها تا حد زیادی کاهش و کیفیت آنها افزایش مییابد.
مزایا
- یکی از بهترین روشهای کاشت مو است.
- مانند FIT کمتهاجمی است و بدون بی هوشی، درد، خونریزی، زخم و بخیه انجام میشود.
- احتمال ایجاد عوارض جانبی بسیار کم است.
- کیفیت گرافتها بهتر از روش FIT است.
- میتوان از آن برای کاشت موی صورت، ترمیم کاشت مو، انواع جنس مو و عملهای کوچکتر استفاده کرد.
معایب
- همچنان کیفیت گرافتها در حد FUT نیست. احتمال آسیب به فولیکولها کمتر از FIT و بیشتر از FUT است.
- ممکن است ابزار کند باعث فرو رفتن فولیکول به نواحی عمیقتر پوست شود. در این صورت خطر ایجاد کیست وجود داشته و باید فولیکول خارج شود. این مسئله کار سختی نیست؛ اما به شدت وقتگیر است.
- هزینهی آن از سایر روشهای کاشت مو بیشتر است.
- استفاده از این روش همانند FIT برای طاسیهای وسیع دشوار است.
کاشت مو به روش SUT
روش SUT در واقع همان روش FIT است که به کمک یک دستگاه اتوماتیک به نام SAFE انجام میشود. SUT مانند روش R-FUE یا کاشت مو رباتیک، تمام اتوماتیک نیست. بلکه صرفاً برای برداشت گرافتها از دستگاه استفاده میشود. دستگاه SAFE به یک مکنده یا ساکشن مجهز است که به جهت افزایش دقت و سرعت برداشت بهینهسازی شده تا آسیب کمتری به گرافتها وارد شود و پرتی کاهش یابد.
مزایا
- مانند FIT کمتهاجمی است و بدون بی هوشی، درد، خونریزی، زخم و بخیه انجام میشود.
- احتمال ایجاد عوارض جانبی بسیار کم است.
- به دلیل سرعت بیشتر، تراکم حاصل معمولاً بیشتر از روش FIT و FUT است.
- جلسهی کاشت کوتاهتر است.
- دورهی بهبودی (ریکاوری) سریعتر از FUT و مشابه FIT است.
- پرتی و خطر آسیب به فولیکولها نسبت به FIT کمتر است.
معایب
- کیفیت گرافتها کمتر از روش FUT است.
- استفاده از این روش همانند FIT برای طاسیهای وسیع دشوار است.
- هزینهی آن بیشتر از FUT و مشابه FIT است.
کاشت مو به روش BHT
روش BHT یا کاشت مو با استفاده از موهای بدن (تنه یا صورت)، معمولاً برای افرادی استفاده میشود که بانک موی ضعیفی دارند. حدوداً ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرافت از بدن و ۱۵۰۰ گرافت از صورت میتوان برداشت کرد. این روش اصولاً برای احیای کامل خط رویش یا بازیابی کامل موهای سر مناسب نیست و بیشتر به جهت افزایش تراکم و احیای منطقهی تاج استفاده میشود. روش BHT شکل خاصی از روش FIT محسوب شده و تمام مزایا و معایب آن را شامل میشود.
موهای استفاده شده در روش BHT طوری انتخاب میشوند که با موهای سر همخوانی داشته باشند. مثلاً برای خط رویش از موهای نازکتر بدن استفاده میشود. میزان موفقیت این روش معمولاً بین ۵۰ تا ۷۰ درصد است.
کاشت مو به روش ترکیبی
روش ترکیبی عموماً برای دستیابی به تراکمهای بالا استفاده میشود. در این روش از FUT و FIT برای برداشت موها به طور همزمان بهره برده میشود. از این روش نیز به عنوان یکی از بهترین روشهای کاشت مو یاد میشود.
مزایا
- مناسب برای کاشت موی وسیع و رسیدن به تراکمهای بالا (۱۵۰۰ تا ۴۵۰۰ گرافت)
- زمان کوتاهتر جلسه
- بازدهی بالا
- کیفیت بالاتر گرافتها به دلیل استفاده از FUT
معایب
- ایجاد زخم یا اسکار در بانک مو به دلیل استفاده از FUT
- هزینهی بیشتر
- چون جراحی تهاجمیتری است، خطر عوارض جانبی نیز بیشتر است.
- دورهی بهبودی (ریکاوری) طولانیتر
بهترین روش کاشت مو
به طور کلی نمیتوان گفت که کدام روش کاشت مو بهترین است و هر کدام مزایا و معایبی دارند. به دلیل تکنیکها و ابزار پیشرفتهی استفاده شده در روش Micro FIT، میتوان گفت که این روش نسبت به سایر روشها برتری دارد. اما بازهم نمیتوان گفت که برای همه ایدهآل است. انتخاب بهترین روش کاشت مو در همفکری شما با پزشک متخصص حاصل میشود.

هزینهی کاشت مو
هزینه کاشت مو در کلینیک کاشت مو ایران FIT بین ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان میباشد. بسته به روش استفاده شده، تعداد گرافتها، زمان جلسهی کاشت مو و مواردی از این دست، قیمت تمام شده متغیر خواهد بود. روش SUT و FIT قیمت تقریباً یکسانی دارند. روش FUT کمی ارزانتر و روشهای ترکیبی و Micro FIT گرانتر از بقیه هستند.

کاشت موی موفق
حداکثر تراکم کاشت مو
حداکثر تراکمی که از لحاظ علمی و عملی قابل اجرا است، ۴۵۰۰ گرافت بوده و هر ادعای بیشتر از این، غیرواقعی است. البته کاشت ۴۵۰۰ گرافت هم کار بسیار دشواری بوده و برای همه قابل انجام نیست. دو عامل زیر برای رسیدن به تراکمهای بالا بسیار مهم هستند:
۱. ویژگیهای مو و طاسی بیمار: مواردی مانند کیفیت مو، قدرت فولیکولها، پذیرندگی پوست، الگوی طاسی، تراکم بانک مو و غیره
۲. مهارت، تکنیک و تجربهی جراح
برای رسیدن به تراکمهای بالا هر دو عامل لازم هستند. رسیدن به تراکمهای بیشتر ملزم به افزایش تعداد دفعات کاشت مو است. نکتهی بسیار مهم این است که تراکم آن قدرها هم اهمیت ندارد. برای این که سر شما طاس به نظر نرسد، ۵۰ درصد تراکم طبیعی کاملاً کفایت میکند. چیزی که بیشتر اهمیت دارد، هنر جراح در نحوهی کاشت موها است. در واقع هنر واقعی جراح این است که با حداقل گرافت، به بیشترین پوشش ممکن برسد.
چه عواملی بر موفقیت کاشت مو موثرند؟
مهمترین عامل: مهارت جراح
به طور کلی مهارت و تجربهی جراح در موفقیت کاشت مو بسیار موثر است. چرا؟ به دلایل زیر:
- جراح خوب در هنگام برداشت گرافت، آنها را تخریب نمیکند و پرتی گرافتها را به حداقل میرساند.
- جراح باتجربه میداند که از چه نقاطی از بانک مو باید گرافتها را برداشت کند. چون بعضی از فولیکولهای بانک مو نسبت به ریزش مقاوم نیستند.
- جراح ماهر در هنگام کاشت مو زاویه و خواب موها را طوری در نظر میگیرد که بیشترین پوشش را ایجاد کنند. به این ترتیب در مصرف گرافتها صرفهجویی کرده و آنها را هدر نمیدهد. به هر حال با کاشت مو، ریزش متوقف نمیشود و شاید لازم باشد در سالهای آتی دوباره بخشی از موها را ترمیم کنید. اگر گرافتها هدر رفته باشند، دیگر فولیکولی نمیماند که استفاده شود.
کاندیدای مناسب
در ابتدای متن کاندیدای مناسب کاشت مو را معرفی کردیم. هرچه شرایط شما برای کاشت مناسبتر باشد، کاشت موی موفقتری خواهید داشت.
شکل و ضخامت مو
زمانی کمپشت شدن مو چشمگیر میشود که بازتاب نور از سطح بدون مو یا کم تراکم پوست به چشم دیگران برسد. بدیهی است که هرچه ضخامت مو بیشتر باشد، بازتاب نور نیز کمتر میشود. پس اگر موهای ضخیمتری داشته باشید، کاشت موی موفقتری نیز خواهید داشت. شکل موها هم نیز اهیمت دارد. به طور کلی هرچه موهای شما مجعدتر و فرتر باشد، میزان پوشش نیز بیشتر است.
انعطافپذیری پوست سر
هرچه پوست سر شما نرمتر باشد، قرار دادن موها درون آن آسانتر است. در بعضی افراد که به طور طبیعی پوست سر سفتی دارند یا قبلاً بخشی از پوست سر برداشت شده (مثلاً پیشتر کاشت موی FUT انجام دادهاند) ممکن است نتایج کاشت مو چندان عالی نباشد.
وضعیت بانک مو
به طور کلی برای کاشت مو نیاز به بانک مویی مساعد است. اگر تراکم مو در پشت سر شما کم باشد، با کاشت مو کمپشتتر هم میشود و جلوهی بدی پیدا میکند. افرادی که به ریزش مو پراکنده با الگوی نامشخص (DUPA) مبتلا هستند نیز بانک موی مناسبی ندارند.
در مواردی که بانک موی فرد ضعیف است، میتوان از موهای بدن یا صورت برای کاشت مو استفاده کرد. پس کاشت مو با بانک موی ضعیف غیرممکن نیست. به طور کلی برای آقایان، بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرافت از بدن و اگر ریشهای پرپشتی داشته باشید، حدود ۱۵۰۰ گرافت از ناحیهی ریش میتوان برداشت کرد. میزان موفقیت کاشت مو با استفاده از موهای بدن و صورت معمولاً کمتر بوده و چیزی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد است.
اهمیت خط رویش چیست؟
خط رویش جلوهگر نتیجهی نهایی کاشت مو است. اگر خط رویش به طور طبیعی و زیبا اجرا شود، اصلاً معلوم نمیشود که مو کاشتهاید. بالعکس اگر عروسکی و غیرطبیعی کار شود، داد میزند که مو کاشتهاید. کاشت خط رویش یک هنر است و درست مثل نقاشی کردن میماند. کلینیک ایران FIT مفتخر است که ایجاد طبیعیترین خط رویش در انحصار این کلینیک قرار دارد.
- جهت مشاوره تلفنی یا اخذ نوبت مشاوره حضوری با ما تماس بگیرید : 09122156963 | 02188102000
- همچنین امکان برقرار ارتباط با مشاورین واتساپ امکانپذیر میباشد : 09122156963
آیا کاشت مو درد دارد؟
وقتی روشهای کاشت مو را میخوانید یا عکسها و ویدیوها را میبینید، شاید اندکی بترسید. اما در طول عمل پوست سر شما کاملاً بیحس خواهد بود و هیچ دردی را متحمل نخواهید شد. فقط ممکن است کمی موذب شوید، مثل پر کردن دندان.
دشواری کاشت مو بیشتر از این بابت است که باید چیزی حدود ۱۰ ساعت مداوم روی صندلی بنشینید. البته به طور منظم زمان استراحت دریافت خواهید کرد. بعد از عمل، بسته به روش کاشت مو، ممکن است کمی درد داشته باشید. البته این درد در حدی نیست که با قرصهای مسکن سبک برطرف نشود. معمولاً در عرض چند روز هم کاملاً ناپدید میشود. به هر حال نابرد (اندکی) رنج، گنج میسر نمیشود.
جای زخمها چقدر مشخص است؟
در روشهای FIT و FUT در ناحیهی پذیرنده زخمهای بسیار کوچکی ایجاد میشود که معمولاً طی چند روز ناپدید شده و قابل مشاهده نیستند. در ناحیهی بانک مو نیز زخمهایی ایجاد شده که البته با موهای آن قسمت کاملاً پوشیده میشود.
چقدر طول میکشد تا نتیجهی کاشت مو معلوم شود؟
موها در همهی افراد به آهستگی رشد میکنند؛ لذا برای دیدن نتیجهی کامل کاشت مو باید صبور باشید. بعد ۳ یا ۴ ماه، نتایج اولیهی کاشت مشخص شده و بعد از ۸ ماه تا حد خوبی تکمیل میشود. اصولاً بعد از ۱ سال موهایی طبیعی خواهید داشت.
آیا بعد از درمان، معلوم میشود که مو کاشتهام؟
تا حدود ۳ هفته بعد از کاشت، پوست سر قرمز و متورم است که البته میتوانید در این بازه کلاه بگذارید. ناحیهی پذیرنده نیز تراشیده میشود تا پزشک دید مناسبی به آن داشته باشد. احتمالاً در ماههای اول دیگران از شما بپرسند که آیا لاغر شدهاید. آنها متوجه تغییری در شما میشوند، اما نمیتوانند بگویند دقیقاً چه تغییری. در کل کاشت مو زمانی موفق است که افراد غریبه متوجه آن نشده و افراد آشنا بفهمند که مو کاشتهاید. این یعنی خط رویش طبیعی بوده و تراکم حاصل شده بسیار خوب است.
آیا نتایج کاشت دائمی است؟
گرافتهای کاشته شده نسبت به ریزش مقاوماند و از لحاظ تئوری میتوانند تا آخر عمر رشد کنند. البته با توجه به الگوی ریزش مو، ممکن است در سالهای بعد تراکم بخشهایی کاهش یابد که به سادگی با کاشت دوم قابل جبران است.
بعد از کاشت چقدر باید استراحت کنم؟
به طور کلی بهتر است یکی دو روز سر کار نروید. در مورد روش FUT، باید تا حداقل ۱۰ روز از انجام ورزشهای سنگین، دویدن و روابط جنسی خودداری کنید. این محدودیت برای روش FIT و سایر روشهای مشابه وجود ندارد.
سلام خسته نباشید، هزینه کاشت مو تو ایرانfit چقدر میشه؟
یزدان عزیز سلام
ضمن تشکر از ارتباط شما با کلینیک کاشت و پیوند مو ایران فیت.
در پاسخ به سوال شما در خصوص هزینه کاشت مو، باید خدمتتون عرض کنم هزینه تقریبی کاشت مو در کلینیک ایران فیت حدود 12 تا 20 میلیون تومان می باشد که این هزینه برای هر شخص متناسب با بانک مو و میزان کم پشتی/طاسی در نتیجه زمانی که کاشت مو خواهد برد متفاوت هست.
مطلب جامعی در مورد هزینه کاشت مو منتشر کردیم که از شما خواهشمندم مطالعه بفرمایید:
هزینه تقریبی کاشت مو
اگر سوالی دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر با کارشناسان ایران فیت دارید، روی لینک زیر کلیک کنید.
مشاوره آنلاین کاشت مو